+31 653 659 668 wakelkamp@bureau1900.nl

Disclaimer

Bureau 1900 besteedt er de uiterste zorg aan dat de informatie op deze website correct en zorgvuldig is. Aan de inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Bureau 1900 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van gebruik, op welke manier dan ook, van informatie op deze website. Dat geldt zeker voor informatie die gevonden wordt op websites of andere informatiedragers van derden, die via de website van Bureau 1900 worden bereikt.

Privacy statement

Bureau 1900 hecht grote waarde aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van haar website. Gegevens van bezoekers worden daarom ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld.

De gegevens kunnen worden vastgelegd om de dienstverlening (beter) te kunnen uitvoeren en / of voor statistische informatie. Door uw gegevens aan Bureau 1900 ter beschikking te stellen, geeft u toestemming dat Bureau 1900 deze gegevens verwerkt en voor eigen promotionele doeleinden kan inzetten. Als u via Bureau 1900 bij een website of informatiebron van derden uw gegevens achterlaat, heeft Bureau 1900 geen invloed op de manier waarop met uw gegevens wordt omgegaan. Raadpleeg daarom het privacy statement van de desbetreffende website.

Call Now Button