+31 653 659 668 wakelkamp@bureau1900.nl

Jouw probleem, mijn oplossing

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, en dat geldt ook voor de aanpak van het vraagstuk waar je me voor inschakelt.
Afhankelijk van de aard van je vraag bied ik je tijdelijk management, coaching/begeleiding of, in het uiterste geval, mediation.

Wat je wilt bereiken en hoe, bepalen we samen. Vaak is het een combinatie van:

 • een vlotte (door)start van een nieuw project;
 • soepele samenwerking intern of extern;
 • het maken en nakomen van goede afspraken met je medewerkers.

Daarmee komt er weer toekomstperspectief voor het hele team en jouw organisatie. Je wilt tenslotte dat iedereen weer met plezier wil en kan werken: de beste basis voor goed resultaat!

Constateer je zelf dat er weerstand ontluikt of dat er (te) veel onzekerheid in het spel is? Dan kijk ik naar de mogelijke tegenstellingen; en vervolgens focus ik op de overeenkomsten. Ik zoek verbinding, ik confronteer met compassie en maak veel los. Je zet me in voor wat je zakelijk nodig hebt, tegelijkertijd blijf ik de mens zien in je medewerkers; ik combineer resultaatgericht met mensgericht.

Bijzonder? Het zou doodgewoon moeten zijn wat mij betreft.
Ook ervaren? Lees dan eerst wat ik voor je kan doen als je extra handjes nodig hebt, conflicten wilt oplossen, of de vaart erin wil houden terwijl de werkdruk al hoog is. Kom je jouw probleem niet tegen? Schroom niet om me ook dán te bellen. Ik zet niet al mijn projecten online, en praat graag met je verder.

Interim manager

Starten en koers houden

Coaching

Bijsturen en versterken

Mediation

Conflicten vlot trekken

Dit zeggen klanten over mij

 • Betrouwbaar, betrokken, flexibel, professioneel en loyaal, dat zijn woorden die ik direct op Monique van toepassing vind. Een vrouw met kennis van zaken. In de periode dat Monique en ik hebben samengewerkt, is ze voor mij van grote waarde geweest. Monique heeft oog voor mens en resultaat en weet zo ook het verschil te maken. Daarnaast beschikt ze ook nog over een gezonde dosis humor en enthousiasme wat het samenwerken extra plezierig maakt.

 • Haar analytisch vermogen en deskundige kijk op de markt is tot grote steun geweest voor de directie bij het uitstippelen van de koers van het bedrijf.

 • Monique is een professional die snel tot de kern van de opdracht doordringt, weet hoe de hazen lopen en daadkrachtig aan de slag gaat. Iemand die je met alle vertrouwen op een interimklus kan zetten

 • Toen de organisatie in woelige tijden verkeerde, heeft zij haar kwaliteiten als leidinggevende aan marketing en sales teams getoond. Een van de sterke eigenschappen van Monique is haar loyaliteit.

 • Je krijgt wat je vraagt, zonder overdadige opsmuk. Lekker no nonsense en zonder ‘verrassingen' achteraf

 • Monique geeft mensen de ruimte in hun functioneren, is aanstekelijk enthousiast en heeft ook belangstelling voor ‘haar’ mensen als persoon.

 • Ik herken in Monique de motiverende stijl van “er gewoon voor gaan”, “voorop durven gaan” en “samen ervoor gaan”. Dit enthousiasmeert collega’s enorm en beweegt ze tot alles wat werken zo leuk maakt.

 • Oog voor externe ontwikkel-ingen, inlevingsvermogen en spontaniteit kenmerken haar persoonlijkheid. Monique is een geboren communicator die door haar expertise en achtergrond een positieve bijdrage kan leveren aan verzakelijking zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen

 • Monique is prettig om mee samen te werken en heeft de zaken zeer goed op orde. Samen met Monique heb ik aan een groot project gewerkt voor de herinrichting van een afdeling. Zowel inhoudelijk als organisatorisch heeft Monique enorm bijgedragen. Problemen werden altijd direct opgelost waardoor alles op rolletjes is verlopen.

 • Monique is een excellente interimmanager als inspirerend voorbeeld voor het team

 • Monique is direct, to the point, resultaat gericht en is in staat verbindingen te leggen

 • Monique is een enthousiaste motivator die in staat is om zich in korte tijd complexe materie eigen te maken en een relevant netwerk te mobiliseren